Neljä ravintola-alan opiskelijaa – neljä näkemystä veganismista
Veera Vihmaa Pääsin Tampereen yliopiston Ympäristökasvatuskokeilut-kurssilla tekemään yhteistyötä Tampereen seudun ammattiopisto Tredun kanssa osana heidän Kestävä kehitys -viikkoaan. Teema haluttiin tänä vuonna näkyvän erityisesti ruuassa, minkä vuoksi vietin viikon keittiössä ravintola-alan opiskelijoiden kanssa valmistaen vegaanisia ruokia ja keskustellen vihreistä arvoista hyödyntäen pedagogista osaamistani. Kokeilu osoitti, että se edellytti itseni julkista politisoimista. Tämä oli odotettua kuormittavampaa. … Jatka artikkelin Neljä ravintola-alan opiskelijaa – neljä näkemystä veganismista lukemista
Kopioi ja liitä tämä koodi WordPress-sivustollesi luodaksesi upotteen
Kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi luodaksesi upotteen